Heeft u een idee om een app te laten ontwikkelen? Laat uw ideeën tot leven komen met een kwalitatief hoogstaand Android, Iphone of Ipad app voor de juiste prijs. Samen met het team van Yitc zal er onder andere nagedacht worden over het doel van de app, de doelgroep, platformen, toestellen en flows. U kunt altijd contact met ons opnemen om te onderzoeken wat wij voor u kunnen betekenen.

BODAC

Deze bijzondere applicatie verzorgt binnen BODAC op een interactieve manier de communicatie tussen het kantoor en het werkveld. Van het detecteren, inventariseren, interpreteren van explosieven in de bodem, naar het aansturen en uiteindelijk saneren. De Conceptenbouwers ontwikkelen in samenwerking met BODAC en YITC Software deze applicatie en brachten daarvoor het werkproces gedetailleerd in kaart.

Bestel Mar

Een handige ‘Bestel Mar-Applicatie’ waarmee u eenvoudig bijhoudt wat iemand wil drinken. En dat in 9 talen! Via een overzichtelijke grafische interface kunt u met één druk op het icoon drankjes toevoegen óf weer verwijderen. Eenvoudiger kan het niet. Nadat u iedereen heeft opgenomen bekijkt u in het overzicht de bestelling. In de door u gewenste taal ingevoerd, en door de applicatie vertaald in de taal van het land waar u zich op dat moment bevindt!
Natuurlijk kunt u naast de standaard drankjes die voor u ingevoerd zijn, ook een eigen drankenlijst aanmaken zodat u zich nooit meer vergist. Proost!

Bossche Waterweek

Met deze app kun je in de agenda zien wat er allemaal te doen is tijdens de Waterweek. Als je al in de stad bent kun je op de kaart zien wat er te doen is op dat moment. Mocht je van het ene evenement naar een ander willen kun je op de kaart kijken of er een watertaxi te vinden is die je brengt! Er is zoveel te doen dat je misschien wil filteren… Dat kan met de knoppen rechts in beeld. Je kunt met de knoppen selecteren of je het aanbod wil zien in de categorieën wetenschap, geschiedenis, feestjes of sport. Als je iets gemist hebt kun je natuurlijk altijd nog de eventfoto’s bekijken op de hoofdpagina van de app. Vergeet niet in te checken bij de activiteiten die je hebt bezocht, want met de app kun je ook sparen voor leuke 'goodies' die je op kunt halen bij het Bossche Waterweek Hoofdkantoor!

Ontdek het op Google Play

Organic Fertilizer Assistant

De App helpt telers om hun gewassen effectiever te bemesten, door de optimale combinatie te vinden van de maximale hoeveelheid organische meststoffen en de minimaal benodigde hoeveelheid kunstmest. De app is verbonden met diverse wereldwijde databases op het gebied van organische meststoffen en kunstmest, bodemtypes, weerberichten en community. In enkele eenvoudige stappen kunnen telers advies krijgen over de juiste hoeveelheid organische meststoffen, organisch materiaal en de toevoeging van kunstmest. Selecteer simpelweg het gewas en de bodemsamenstelling, en dan krijg je de hoeveelheid belangrijke voedingsstoffen die is benodigd om de gewenste opbrengst te realiseren. De app berekent de exacte behoefte voor ieder afzonderlijk gewas.

Book-Up

Binnenkort meer informatie over deze bijzondere smartphone – app.