Een professionele website laten bouwen? Dan ben je bij Yitc aan het juiste adres. Yitc ontwikkelt, bouwt en onderhoudt professionele websites. Wat staat er precies op de schermen en hoe werkt het? Dat is de basis van het ontwerp van de website. Hierbij houdt Yitc scherp in de gaten of het de doelstelling behaalt en of het nodig is. De websites van Yitc worden altijd met een responsive design gebouwd, zodat uw bezoekers niet alleen de website op een laptop of computer kunnen bekijken, maar ook op andere apparaten zoals een smartphone of tablet. Wij streven er naar de website zo gebruikersvriendelijk mogelijk te houden, met een overzichtelijke navigatiestructuur en een duidelijke uitstraling. Tenslotte is de website ook het visitekaartje van het bedrijf. De website zal ook zoekmachine vriendelijk gebouwd worden, zodat uw website juist scoort in de zoekmachines. Heb je zelf al een ontwerp gemaakt of zoek je een partij die jouw ontwerp kan omzetten naar een goed werkende website? Ook dan kun je bij Yitc terecht.

Stichting VNB

Voor Stichting VNB, de katholieke reisorganisatie voor pelgrims met een bijzondere bestemming, ontwikkelde wij een website met geïntegreerde zoek & boek module. Via deze website kunnen ook vrijwilligers inloggen en de desbetreffende documenten voor de reizen ophalen. Tevens kunnen zij zich opgeven voor de komende reizen! Het mooie aan de website is dat er een donatie-module ingebouwd is. Zo kan elke bezoeker van de website een donatie doen aan de Stichting VNB. Achter de website van VNB hebben we een CMS systeem gebouwd, zodat de Stichting VNB zelf zijn website up-to-date kan houden!

Heilige Martinus parochie

Voor de Heilige Martinus parochie hebben we een informele website gebouwd. Via de achterliggende CMS kan de Heilige Martinus parochie zelf zijn website up-to-date houden.

Bodac CMS

YITC Software heeft een CMS pakket geschreven om de Ipad applicatie van BODAC te onderhouden. Zo kunnen er medewerkers, machines, locaties etc. worden toegevoegd via het CMS pakket.

Gatch

YITC Software heeft een informele responsive-website geschreven voor Gatch. Via deze website wil de klant u informeren over de diensten van Gatch. 

Bossche Waterweek

Met deze website kun je in de agenda zien wat er allemaal te doen is tijdens de Waterweek. Mocht je van het ene evenement naar een ander willen kun je op de kaart kijken of er een watertaxi te vinden is die je brengt! Er is zoveel te doen dat je misschien wil filteren… Dat kan met de knoppen rechts in beeld. Je kunt met de knoppen selecteren of je het aanbod wil zien in de categorieën wetenschap, geschiedenis, feestjes of sport. Als je iets gemist hebt kun je natuurlijk altijd nog de eventfoto’s bekijken op de hoofdpagina van de app.
Om de data in de app en de website te kunnen vullen hebben wij een op maat gemaakt CMS-systeem aan deze website gekoppeld. Hierin kunnen ze alles creëren zoals: goodies, functies voor in de app, een user als watertaxi-chauffeur registreren en alle plekken op de kaart aanmaken.

Organic Fertilizer Assistant CMS

YITC Software heeft een CMS pakket geschreven om de Iphone applicatie van Organic Fertilizer Assistant te onderhouden. Zo kunnen alle producten van Fertiplus worden onderhouden en toegevoegd.