Yitc levert en ontwikkelt softwaretoepassingen voor zowel kleine als grote organisaties. Dit met altijd één belangrijk uitgangspunt; onze software moet doen wat u wilt! Hierbij natuurlijk gelet op een hoge mate van gebruiksgemak en efficiëntie! Want pas dan kunt u echt tijd en geld besparen. Yitc heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen en ontwikkelen van software voor uiteenlopende branches. Softwareontwerp en –ontwikkeling is dus onze expertise. Echter heeft de klant expertise in zijn vakgebied. Door deze kennis te combineren, en dus maatwerk te leveren, ontstaat er een partnership waaruit mooie oplossingen ontstaan. Door samen te werken en maatwerk te leveren wordt de kwaliteit verhoogd. Om maatwerk te kunnen leveren, streven we ernaar om aan de hand van SCRUM-projecten te werken. Op basis van goede afstemming en nauwe betrokkenheid, willen wij uw softwarepakket realiseren.

BIS (Buitenhof Information System)

BIS is een geïntegreerde totaaloplossing voor relatiebeheer(CRM), verkoop, facturering en boekhouding. Maar ook andere vitale zaken zoals bijvoorbeeld management-informatie, rapportage en communicatie. De look & feel van de Microsoftoplossing en integratie met Officeproducten zoals Excel is bij de meeste medewerkers een bekend verhaal. Dit is ook de reden dat we hiervoor hebben gekozen.

Mail Manager

De YITC Mail Manager is een add-in voor Outlook om het archiveren en zoeken van e-mails in een bepaald project gemakkelijker te maken. Door middel van onze Mail Manager kunnen gebruikers via onze desktop applicatie op een zoekterm in alle projectmails en bijlagen zoeken.
Via de geïntegreerde tool in Microsoft Outlook kunnen de verzonden/ontvangen e-mails in een projectmap opgeslagen worden. De opgeslagen e-mails krijgen een bepaalde status zodat je in je eigen Outlook ziet dat de e-mail is opgeslagen. Meer lezen

VNB Contact Arrangement

Onze succesvolle ERP-applicatie die we voor Stichting VNB hebben geschreven is een complete kantoorapplicatie en reserveringssysteem voor de reisorganisatie. Maar ook andere vitale zaken zoals bijvoorbeeld management-informatie, rapportage, communicatie, facturatie en boekhouding. De Stichting kan in dit pakket zijn eigen reizen aanmaken en deze publiceren op de website. Alle gebruiksgemakken om de processen te automatiseren zijn voorzien. Zo ontlasten we de medewerkers met de dagelijkse taken.

Data visualisaties

Het doel van een datavisualisatie is om gegevens inzichtelijk te maken met behulp van afbeeldingen. Een eenvoudig voorbeeld is een grafiek van een gemeten temperatuur op bepaalde momenten van de dag.